شرکت فاراد صنعت چابک به عنوان یک تیم جهت ارائه راه حلهای جامع در ارتباط با ساخت مرکز دیتا ،اتاق پاور و اتاق سرور همچنین ایمنی و پیشگیری از حریق ، اعلام و اطفاء حریق .تظارت تصویری و کنترل تردد و سایر خدمات فنی آماده همکاری با شرکتهای شبکه و فناوری اطلاعات مراکز و شرکتهای مخابراتی وسازمانها و ادارات میباشد.
- تهران – فلکه دوم صادقیه – ضلع جنوب شرقی – مجتمع تجاری افق – طبقه 5- واحد 504
- 02144228051 -02144228052
سیستم اعلام و اطفا حریق آدرس پذیر
سیستم اعلام و اطفا حریق اتاق سرور
سیستم اعلام و اطفای حریق اتوماتیک
سیستم اعلام و اطفاء حریق اتوماتیک
سیستم اعلام و اطفا حریق آدرس پذیر
سیستم اعلام و اطفا حریق اتاق سرور
سیستم اعلام و اطفای حریق اتوماتیک
سیستم اعلام و اطفاء حریق اتوماتیک
برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید
شارژ گاز سیلندر fm200
سیستم اعلام و اطفاء حریق اتاق سرور
سیستم اعلام و اطفاء حریق آدرس پذیر
سیستم اعلام و اطفاء حریق
سیستم اعلام و اطفاء حریق چیست؟
با شروع و توسعه ساخت و ساز در شهرهای بزرگ کشور، خوشبختانه کارشناسان محترم سازمان ایمنی و آتشنشانی و شهرداری، با رویکرد ایمن سازی در مقابل حریق اقدام به ایجاد الزام قانونی برای نصب و بکارگیری تجهیزات اعلام و اطفای حریق و سیستم اعلام و اطفاء حریق کرده اند که گامی مثبت و ارزنده در جهت گسترش فرهنگ ایمنی و رسیدن به جامعه ای ایمن میباشد.
هدف از ارایه این مطلب افزایش اطلاعات عمومی و شناخت بهتر اعلام و اطفاء حریق می باشد.
باید در نظر داشت تشخیص صحیح، استفاده از دستگاه های معتبر و استاندارد، نصب اصولی و خدمات مناسب سیستم اعلام و اطفاء حریق باعث ایجاد ایمنی مطلوب و آرامش و اعتماد مصرف کنندگان خواهد شد.
اجزاء تشکیل دهنده سیستم اعلام و اطفاء حریق و سیستم اعلام و اطفاء حریق آدرس پذیر چیست ؟
سیستم اعلام و اطفاء حریق یک مرکز کنترل ( پنل مرکزی اعلام حریق ) دارد که در واقع مغز سیستم محسوب می شود و توسط اجزای زیر اطلاعات را دریافت میکند.
· تجهیزات اعلام حریق شامل آژیر و فلاشر ها
· تجهیزات ورودی های سیستم که شامل انواع دتکتورها و شستی ها هستند.
دتکتور
شستی اعلام حریق
آژیر اعلام حریق
چراغ ریموت
چراغ چشمک زن
جداکننده اتصال کوتاه
سیستم اعلام و اطفاء حریق چگونه کار میکند ؟
سیستم اعلام و اطفاء حریق گروه مهندسی شده ای از واحدها است که برای اطفاء حریق با استفاده از یک ماده ساخته شده است. به طور معمول ، یک سیستم اعلام و اطفاء حریق دارای اجزای داخلی است که آتش را در مراحل اولیه از طریق گرما ، دود و سایر علائم هشدار دهنده تشخیص می دهد.
اینها به یک سیستم اعلام حریق متصل هستند که هنگام تشخیص آتش به شما هشدار می دهد و اقدامات لازم برای اعلام و اطفاء حریق را آغاز می کند.
اکثر سیستم های اعلام و اطفاء حریق پس از تشخیص و یا هشدار ، بطور خودکار یک ماده خارجی را برای
اطفاء حریق آزاد می کنند. در مطلب زیر به چند نوع از سیستمهای اعلام و اطفاء حریق می پردازیم.
سیستم اعلام و اطفاء حریق fm200
سیستم اعلام و اطفاء حریق Clean Agent از مواد شیمیایی سازگار با محیط زیست برای اعلام و اطفاء حریق در فضاهای حساس مانند مراکز داده استفاده می کنند.
سیستم اعلام و اطفاء حریق کربن دی اکسید
سیستم اعلام و اطفاء حریق دی اکسید کربن از گازCO2 بی رنگ و بی بو است و از آن برای اعلام و اطفاء حریق استفاده می کنند. این سیستم بسیار کارآمد است و از طریق تمیز کردن آسان هزینه و زمان خرابی را کاهش می دهد.
سیستم اعلام و اطفاء حریق رستوران
سیستم اعلام و اطفاء حریق رستوران ها به طور خاص برای اعلام و اطفاء حریق ناشی از چربی و در محیط آشپزخانه طراحی شده اند. آنها از مواد شیمیایی مرطوب در مه غلیظ استفاده می کنند تا آتش را مهار کرده و پاک کننده سریع تری نسبت به مواد شیمیایی خشک ارائه دهند.
سیستم اعلام و اطفاء حریق صنعتی
کارخانه های صنعتی محیط های پرخطری هستند و سیستم های اعلام و اطفاء حریق صنعتی به گونه ای طراحی شده اند که با اطمینان می توانند آتش سوزی های شیمیایی ، سوخت های مایع یا مواد خطرناک را توسط سیستم اعلام و اطفاء حریق مهار کنند.
طراحی سیستم اعلام و اطفاء حریق اتاق سرور
بهترین روش برای اعلام و اطفاء حریق اتاق سرور ، استفاده از سیستمfm200 می باشد زیرا در کمتر از ۱۰ ثانیه اطفاء حریق را انجام داده و اثری بر روی دستگاههای الکترونیکی و تجهیزات سرور باقی نمی گذارد.
سیستم اعلام و اطفاء حریق اتاق سرور
عصر حاضر دوره کامپیوتر و شبکه و اینترنت است. در سازمان ها و شرکت های بزرگ تقریبا در کنار هر کارمند و مدیر رایانه وجود دارد و این کاربران از انواع سرویس ها و نرم افزار های تحت شبکه استفاده می کنند و حفظ امنیت داده ها از خطر حریق توسط سیستم اعلام و اطفاء حریق اتاق سرور ضروری است.
اتاق سرور و سیستم اعلام و اطفاء حریق اتاق سرور چیست ؟
با توجه به اینکه اطلاعات بسیاری در سرور ها جابجا و نگهداری می شود برای سهولت و سرعت بیشتر دسترسی به اطلاعات، حفظ امنیت فیزیکی و شرایط مناسب دمایی سرور ها، جلوگیری از ورود و نفوذ افراد سودجو و موارد دیگر اتاق مخصوصی برای آن در نظر گرفته می شود که به آن اتاق سرور می گویند.
اتاق سرور منبع ارزشمندی برای هر شرکتی است. سخت افزار نه تنها بخشی گران قیمت از زیرساخت های شرکت است ، بلکه داده های ذخیره شده در آن سرورها اغلب غیر قابل تعویض و برای تجارت بسیار ضروری هستند.
لذا سیستم اعلام و اطفاء حریق اتاق سرور و محافظت از فناوری در اتاق سرور و پایگاه داده در ذهن هر شرکتی است .
آتش سوزی برای کل مشاغل خطرناک است ، اما به منظور محافظت از فناوری حرفه ای موجود در اتاق سرور و سیستم اعلام و اطفاء حریق اتاق سرور و اطمینان از این که در صورت آتش سوزی ، ضربه جدی به سرورهای آسیب دیده وارد نمی شود ، باید ملاحظات خاصی در سیستم اعلام و اطفاء حریق اتاق سرور در نظر گرفت.
سیستم های آب پاش آتش نشانی سنتی حاوی آب می توانند باعث آسیب رساندن به سرورهای ظریف شوند . بهترین راه حل برای مشاغلی که از سرورها و اتاق پایگاه داده استفاده می کنند استفاده از سیستم اعلام و اطفاء حریق اتاق سرور می باشد.
به همین دلیل سیستم اعلام و اطفاء حریق اتاق سرور معمولاً از سیستم اطفاء حریق مبتنی بر گازهای تمیز مانند گازfm200 استفاده می کنند.
سیستم اعلام و اطفاء حریق آدرس پذیر
سیستم اعلام و اطفاء حریق آدرس پذیر به سیستمی گفته میشود دقیقا نقطه ی حریق را مشخص می نماید و بر حسب لوپ تعریف می شود و هر لوپ ۲۶۲ یا ۱۲۶ المان با توجه به کمپانی سازنده تعریف می شود که قابلیت شناسایی تمام اجزای میدانی را دارد.
به عبارت دیگر هر کدام از اجزای میدانی مانند دتکتور های دود ، حرارت و شعله ، دتکتورهای بیم و شستی های اعلام حریق ، ورودی ها و خروجی ها ، دارای آدرسی منحصر به فرد بوده و توسط کنترل پنل اعلام حریق قابل شناسایی هستند.
بدین ترتیب در هنگام بروز حریق و درصورت فعال شدن هر کدام از اجزای میدانی پنل مرکزی
سیستم اعلام و اطفاء حریق آدرس پذیر تغییر وضعیت بوجود آمده را با آدرس محل مورد نظر اعلام خواهد کرد. کنترل پنل سیستم اعلام و اطفاء حریق آدرس پذیر دارای مدارات میکروپروسسوری بوده و از تکنولوژی دیجیتال بهره می برد.
بدین شکل امکان تصمیم گیریهای متنوع منطقی با توجه به وضعیت های پیش آمده در میدان و صدور فرامین در خروجیها متناسب با وضعیت موجود و منطبق با برنامه ی از پیش تعیین شده در
سیستم اعلام و اطفاء حریق آدرس پذیر وجود دارد.
به طور مثال چنانچه یک عدد از دتکتورهای دود در اتاقی به وضعیت آلارم تغییر نماید آژیرهای ساختمان به صدا درآمده و در صورتیکه دتکتور دوم نیز به حالت آلارم تغییر کند سیستم اعلام و اطفاء اتوماتیک CO2 فعال می شود.
مزایای سیستم اعلام و اطفاء حریق آدرس پذیر
– شناسایی تمامی اجزای میدانی و سهولت راهبری و هدایت نفرات مسئول با استفاده از
سیستم اعلام و اطفاء حریق آدرس پذیر
– پایش وضعیت اجزای میدان سیستم اعلام و اطفاء حریق آدرس پذیر شامل وضعیت های پیش آلارم (Pre-Alarm) ، آلارم ، خرابی (Fault)
– امکان غیر فعال نمودن اجزای میدانی سیستم اعلام و اطفاء حریق آدرس پذیر در مواقعی همچون تعمیرات
– امکان تنظیم حساسیت دتکتورها در سیستم اعلام و اطفاء حریق آدرس پذیر و جبران سازی آلودگیهای محیطی که عملکرد دتکتورها را مختل می کنند
– امکان برنامه ریزی منطقی در خروجیهای سیستم اعلام و اطفاء حریق آدرس پذیر و امکان تغییر آن در آینده بدون تغییر در سخت افزار
– امکان ناحیه بندی (زون بندی) محل های مجهز به سیستم اعلام و اطفاء حریق آدرس پذیر و تغییر آن به سادگی
– امکان صورت برداری و ذخیره وقایع جهت پایش عملکرد سیستم اعلام و اطفاء حریق آدرس پذیر و کارکنان
– امکان پایش خودکار و هوشمند اجزای سیستم در سیستم اعلام و اطفاء حریق آدرس پذیر
معایب سیستم اعلام و اطفاء حریق آدرس پذیر:
– پیچیدگی بیشتر سیستم و نیاز به پرسنل با سطح آموزش بالاتر
– هزینه اولیه بالا
سیستمهای اعلام و اطفاء حریق کانوکشنال یا متعارف
سیستم اعلام و اطفاء حریق متعارف بر حسب زون ( منطقه) تعریف می شوند.
منبع: https://fsc-co.com
- ۰۰/۰۶/۰۴