سیستم fm200-سیستم اعلام و اطفا حریق-سیستم تهویه مطبوع-استانداردسازی اتاق سرور

سیستم fm200 - سیستم اعلام و اطفا حریق -

سیستم fm200-سیستم اعلام و اطفا حریق-سیستم تهویه مطبوع-استانداردسازی اتاق سرور-گاز fm200-تجهیزات اتاق سرور-اعلام حریق-اطفا حریق- برج خنک کننده

فاراد صنعت چابک
چابک شبکه هوشمند

02144228051
02144228052

  • ۰
  • ۰

تهویه مطبوع

تهویه مطبوع

تهویه مطبوع عبارتست از انجام عملیاتی روی هوا تا بتوان شرایط هوای محل مورد نظر را برای زیستن، کار کردن و یا عملیات صنعتی معینی، راحت و بهداشتی کرد و این امر سبب می شود شرایط هوا طبق روش خاصی بصورت اتوماتیک ثابت بماند و یا تغییر کند.

تهویه مطبوع شاخه ای از تاسیسات در مهندسی مکانیک است که با توجه به عملکرد و کاربری سیستم های مختلف در این زمینه، دارای تنوع بالایی است.

اهمیت تهویه مطبوع شرایط محیط زیست انسان، تاثیر مستقیمی بر چگونگی حالات روانی، فیزیکی، نحوه انجام کار و بطور کلی تمام رفتارهای زندگی او دارد.

از آنجائیکه بخش عمده ی زندگی بشر امروزی در داخل ساختمان می گذرد، ایجاد شرایط مطلوب زیست محیطی در ساختمان، خواه محل کار باشد، یا منزل و غیره، دارای اهمیت بسیاری است که مهمترین بخش آن تهویه مطبوع برای ساکنین ساختمان، با توجه به نوع فعالیت آنهاست.

عوامل هوا در تهویه مطبوع باید بتواند عوامل مختلف هوا را تنظیم و تثبیت نماید که اهم آنها عبارتند از:

درجه ی حرارت (Temperature) ، رطوبت هوا (Air Moisture ) ، سرعت وزش هوا (Air Velocity)  صاف کردن و پالایش هوا از گرد و خاک (AirFiltering ) ، پاکی هوا با از بین بردن باکتریها (Air Sterilization ) و همچنین از بین بردن بو و گازهای سمی.

در این مورد درجه ی حرارت موثر عامل اصلی و بقیه جز شرایط فرعی محسوب می شوند.

تهویه مطبوع یا هوارسانی دلپذیر یا هوایش دلپذیر شاخه‌ای از مهندسی مکانیک است. وظیفه آن تأمین شرایطی است که موجب رفاه انسان شود و برای نگهداری محصول یا فرایند خاصی مورد نیاز باشد.

برای انجام چنین عملی دستگاهی با ظرفیت مناسب بایستی نصب و در طی سال کنترل گردد.

ظرفیت دستگاه با حداکثر بار لحظه‌ای واقعی تعیین می‌گردد و نوع کنترل نیز با توجه به شرایطی که باید در طی مدت اعمال پیک بار و بار جزئی تأمین شود، مشخص می‌شود.

چیلر

چیلر یا سرد کن چیست؟ چیلرها به دو دسته چیلرهای تراکمی و چیلرهای جذبی تقسیم می‌شوند.

چیلر (chiller ac system) دستگاهی است که حرارت را از مایع (معمولا آب) بر اساس سیکل تبرید تراکمی و یا جذبی دفع می‌کند. این مایع می‌تواند برای خنک کردن هوا و یا دستگاه‌ها استفاده شود. که معمولا به صورت سیکل و درون یک مبدل حرارتی جریان دارد.

با گرم شدن هوا، نیاز به سیستم سرمایشی نیز افزایش می‌یابد، کولر، اسپیلت، چیلر خانگی، هواساز و … از انواع وسایل سرمایشی هستند که بنا به مکان مورد نظر، موارد استفاده متفاوتی دارند.

ساز و کار چیلر چیست؟

اساس کار چیلر خانگی هواساز و مدل‌های صنعتی بر مبنای تبخیر است. به همین دلیل، دستگاه باید گرما دریافت کرده و سپس گرما را به سرما تبدیل نماید. در چیلرها با کاهش فشار، عملیات تبخیر، در دماهای پایین انجام می‌شود. به عبارت دیگر ماده مبرد چیلرهای جذبی که معمولا آب است، در داخل اواپرتور چیلر که دارای فشار خلا است، در دمای پایین تبخیر شده و در نتیجه این عمل محیط اطراف اواپراتور سرد می‌شود.

اما به صورت کلی کارکرد کولر چیلر چیست را باید اینگونه جواب داد که ساز وکار چیلر وابستگی به نوع آن دارد که در ادامه بسته به نوع چیلر عملکرد آن را نیز شرح داده‌ایم.

موارد زیر از جمله کاربردهای انواع چیلر است:

چیلر خانگی را می‌توان در تراس، حیاط یا پشت‌بام نصب کرد.

chiller ac system برای متراژهای بیش از ۱۵۰ متر کاربرد دارد.

می‌توان دمای مطلوب برای سرمایش و گرمایش هریک از اتاق‌ها را به صورت جداگانه تنظیم کرد.

از مزایای چیلر خانگی این است که می‌توان در هر اتاق یک فن کویل قرار داد و آن را به چیلر مرکزی متصل کرد.

در صورتی که فضای بزرگی دارید، استفاده از چیلر خانگی می‌تواند انتخاب خوبی برای تامین هوای مطبوع خانه باشد.

چیلرها و هواسازها نسبت به کولر گازی مصرف برق کمتری دارند، و پیش از خروج هوا توسط فیلترهای مختلف آن را تصفیه می‌کنند.

دستگاه هواساز

دستگاه هواساز ، دستگاهی برای فیلتر نمودن ، تنظیم دما ، تنظیم رطوبت ، کنترل سرعت ، جهت و توزیع هوای ورودی به ساختمان ، آپارتمان ، سوله صنعتی و یا هر نوع ساختمان دیگری است و به همین خاطر از نظر کاربرد به انواع هواساز ساختمانی (آپارتمانی یا همان هواساز خانگی) و نیز هواساز صنعتی دسته بندی می شود.

سیستم هواساز به همراه دستگاه های سرمایشی مانند چیلر ، دستگاه های گرمایشی مانند بویلر و یا دستگاه های سرمایشی گرمایشی مانند GHP , VRF و غیره مورد استفاده قرار می گیرد زیرا هواساز دستگاه تولید کننده حرارت و برودت نیست بلکه فقط دستگاه توزیع کننده هوای سرد و گرم است. به این مفهوم که آب در چیلر سرد و در بویلر گرم شده و با پمپ به کویل های (لوله های مسی فین دار) هواساز پمپاژ می شود. سپس مطابق شکل زیر با استفاده از یک فن ، هوای تازه از اطراف کویل ها (لوله های مسی فین دار) دمیده شده و در اثر برخورد هوا با سطح سرد یا داغ کویل ها، هوا خنک یا گرم می شود. عمل فیلتر نمودن هوا معمولا قبل از کویل ها انجام می شود تا علاوه بر ایجاد هوای پاک از تجمع ذرات معلق و رسوب روی کویل ها جلوگیری شود.

پکیج چیست؟

پکیج یک دستگاه گرمایشی می باشد که جهت تامین آب گرم مصرفی و آب سیستم گرمایشی از آن استفاده می شود که در دو مدل دیواری و زمینی و در دو نوع فن دار و بدون فن با سوخت مصرفی مختلف تولید می شود.

 

مشخصات فنی پکیج دیواری و زمینی

نصب پکیج های دیواری و زمینی بسیار آسان می باشد و می توان به راحتی آن ها را در ساختمان نصب کرد، همچنین پکیج ها می توانند جایگزین مناسبی برای موتورخانه ها باشند، در ادامه به بررسی ویژگی آن ها می پردازیم.

انواع پکیج دیواری و زمینی از لحاظ سوخت مصرفی

  • پکیج گاز سوز
  • پکیج گازوئیل سوز
  • پکیج دو گانه سوز
  • پکیج برقی

انواع پکیج دیواری و زمینی از لحاظ تعداد مبدل

پکیج تک مبدل: از یک مبدل اصلی تشکیل شده اند.

پکیج دو مبدل: از یک مبدل اصلی و یک مبدل صفحه ای جهت تامین آب گرم مصرفی و سیستم گرمایش تشکیل شده اند.

پکیج سه مبدل . پکیج دو مبدل گرمایشی: صرفا جهت تامین آب گرم سیستم گرمایشی مورد استفاده قرار می گیرند.

تفاوت پکیج دیواری و زمینی

تفاوت انواع پکیج در نوع سوخت مصرفی

پکیج های زمینی به صورت گازوئیل سوز و دوگانه سوز تولید می شوند که قابلیت نصب در موتور خانه و یا انبار بیرون از ساختمان را دارا می باشند.

پکیج های دیواری به صورت گاز سوز و برقی تولید می شوند که قابلیت نصب در کابینت و یا تراس ساختمان را دارا می باشند.

تفاوت انواع پکیج در محل نصب

از پکیج های زمینی معمولا در ساختمان های حیاط دار با متراژ بالا استفاده می شود.

از پکیج های دیواری معمولا در آپارتمان های مسکونی و اداری کوچک استفاده می شود.

تفاوت انواع پکیج در قابلیت ذخیره آب

پکیج های زمینی دارای مخزن ذخیره آب مجزا می باشند اما پکیج های دیواری این ویژگی را دارا نمی باشند.

مقایسه پکیج با موتور خانه مرکزی ساختمان

عملکرد حرارتی بسیار بالاتری دارند.

مصرف سوخت و انرژی کمتر

هزینه نصب و نگهداری کمتر

عدم نیاز به لوله کشی ساختمان

تامین گرمایش هر واحد بصورت مجزا

با توجه به دلایل ذکر شده در بالا استفاده از پکیج نسبت به موتور خانه به صرفه تر می باشد.

نحوه انتخاب پکیج دیواری و زمینی

جهت انتخاب پکیج های دیواری و زمینی حتما به متراژ ساختمان مورد نظر و میزان آب مصرفی مورد نظر توجه کنید تا بتوانید پکیج با ظرفیت مناسب را تهیه نمایید.

به نحوه قرار گیری دودکش که به صورت افقی یا عمودی می باشد توجه کنید.

 

جهت استفاده در محیط های اداری:

متراژ محیط × ۱۰۰ کیلو کالری

جهت استفاده در محیط های مسکونی:

متراژ محیط × ۱۵۰ کیلو کالری

تعمیر پکیج دیواری و زمینی

هنگام استفاده از پکیج دیواری ممکن است با بروز مشکلاتی از جمله نشتی آب، گرم نشدن آب گرم مصرفی، از کار افتادن برد پکیج، شنیدن صداهای غیر طبیعی و یا مشلات دیگر مواجه شوید، بهتر است در این موارد در صورت نداشتن اطلاعات کافی، جهت رفع عیب و مشکل پکیج با تعمیر کار مربوطه تماس حاصل فرمایید.

سرویس پکیج دیواری و زمینی

بهتر است هر یک سال یا یک سال و نیم یک بار پکیج را سرویس و اسید شویی کنید تا با مشکلاتی مانند گرم نشدن آب، ایجاد سر و صداو غیره مواجه نشوید.

توصیه های ایمنی و نگهداری از پکیج دیواری

از نصب پکیج در بالای گاز و در کنار موارد اشتعال زا خودداری کنید.

 

کولر گازی

کولر گازی چیست ؟

شناخت انواع کولر گازی و کاربرد آنها در تهویه مطبوع

به طور کلی کولر گازی وظیفه جذب هوای گرم داخل  و تولید هوای خنک و مطبوع از طریق فرایند تبخیر مایع مبرّد به گاز در اواپراتور کولر را دارا می باشد .

کولر گازی از یک بخارکننده جهت جذب گرمای هوا (اواپراتور)، یک کمپرسور جهت متراکم کردن گاز مبرّد، یک کندانسور بیرونی جهت خنک کردن مبرد، شیر انبساط تشکیل گردیده است .

کولر های گازی را می توان به دو دسته  کولرهای دو تکه یا همان اسپلیت ها و کولر گازی یک تکه (پنجره ای یا پرتابل) تقسیم بندی نمود .
کولر گازی دو تکه یا همان اسپلیت ها از دو پنل داخلی و پنل خارجی (کندانسور) تشکیل گردیده است . بخش داخلی را ، یونیت داخلی یا پنل داخلی (اواپراتور) و همچنین بخش خارجی را ، یونیت خارجی یا پنل بیرونی (کندانسور)می نامند.
کمپرسور در واقع موتور یا قلب کولرهای گازی و اسپلیتها می باشد که بدلیل قرار گرفتن آن در بخش خارجی دستگاه صدای حاصل از کار کرد دستگاه به داخل ساختمان منتقل نمی شود، لذا احساس راحتی و آرامش صوتی بیشتری حاصل می گردد.

کمپرسورها یا موتور کولرگازی را می توان در سه نوع کمپرسور پیستونی حاره ای،کمپرسور اسکرال و کمپرسور روتاری تقسیم بندی نمود.

اسپلیت ها را نیز می توان در انواع مختلفی از جمله اسپلیت های دیواری، ایستاده، سقفی، کاستی و … تقسیم بندی نمود .
کولرگازی یک تکه پنجره ای بسیار متداول بوده و محل نصب آنها در داخل قاب پنجره می باشد .

معمولا نوع کولر های گازی قدیمی بدلیل نوع کمپرسور آنها، دارای مصرف برق بیشتری نسبت به انواع دیگر کولر گازی می باشند.

کولرهای اسپلیت پرتابل هم که چند سالی است وارد بازار گردیده از نوع کولرهای یک تکه و یکپارچه می باشند که توضیحات و انواع آنها در سایت دماتجهیز ارائه گردیده است.
از لحاظ مصرف انرژی اسپلیت ها را می توان در نوع کم مصرف دارای سطح انرژی A  که مجهز به اینورتر می باشند و نوع دیگر یا معمولی دارای سطح انرژیB تقسیم بندی نمود.

موتورخانه

طرز کار موتورخانه

موتورخانه با یک کارکرد آسان صورت می پذیرد؛ چراکه عملکرد ان در سه بخش: حرارت، مولدهای حرارتی و لوله های رابط انجام می گردد.

شما با آشنایی، عملکرد و طرز کار موتورخانه می‌تواند به نگهداری و تعمیر تاسیسات موتورخانه آشنا شده و از هزینه‌های خاص و خسارات تعمیرات جلوگیری به عمل آورید؛ چراکه شاید برای بسیاری از افراد موتورخانه و تاسیسات یک مسأله گیج کننده و پیچیده محسوب شود در صورتی که این چنین نیست و شما می توانید یک طرزکار آسان را برای آن در نظر بگیرید.

سیستم موتورخانه که برای گرمایش مرکزی ساختمان آن را می شناسند باعث می شود تا هر واحد ساختمان مجبور نباشد تا به نصب پکیج و آبگرم اختصاصی اقدام کند.

از جمله اجزای سیستم موتورخانه میتوان به دیگ آب موتور، منبع کوئل، مشعل نصب شده روی دیگ، منبع انبساط، پمپ سیستم لوله های نصبی بین اجزای سیستم موتورخانه و انتقال دهنده به طبقات چیلر، سیستم کلکتور و سیستم هوشمند اشاره نمود.

برای آشنایی با طرز کار موتورخانه باید اجزای زیر بررسی شود:

دیگ آب

مشعل

منبع کوئل

منبع انبساط

پمپ

لوله های نصبی

 

دیگ آب موتورخانه

داحل دیگ آب باید کاملا پر باشد تا بتوانند به واسطه مشعل گرمی مورد نیاز خود را بدست آورد. توجه داشته باشید که با پره‌های جداگانه به واسطه دیگ جمع کن بین پره ها اتصال به وجود می آید و شما باید به اندازه ساختمان توجه کنید تا بتوانید از یک دیگ مناسب استفاده کنید. آبی که در درون دیگ گرم می شود را مستقیم می‌توان به رادیاتور انتقال داد.

مشعل موتورخانه

مشعل برای گرم کردن آب درون دیگ مورد اتسفاده در موتورخانه مورد استفاده قرار می گیرد. زمانی که عملیات شروع می شود دمای آب نیز افزایش پیدا می‌کند. ترموستات یک دمای معین را مشخص میکند، با رسیدن مشعب به آن دما، مشعل خاموش می شود و آن هنگام که از دمای پایین می آید دوباره مشعل کار و فعالیت خود را آغاز می‌کند.

منبع کوئل

به واسطه منبع آب زمانی که درون دیگ بخار گرم می شود وارد لوله های مسی می گردد. لوله های مسی با قرار گیری دور منبع کار خود را آغاز می کنند. عمدتاً آبگرم درون این لوله ها قرار میگیرند و به شکل غیر مستقیم منبع کولر را گرم کرده و این آب گرم به درون واحدها راه پیدا می کند.

شما برای مصرف و همچنین شستشوی خود از این آب در این نوع لوله استفاده می‌کنید و آبی که از موتور خانه به دست شما می رسد از این طریق حاصل می شود.

منبع انبساط موتورخانه

منبع انبساط را باید در پشت بام قرار دهید تا آب خارج شده اضافی که در داخل دیگ قرار دارد به منبع انبساط منتقل شود و مورد نگهداری واقع گردد. با کاهش آب دیگ، منبع انبساط آب به حدی تزریق می‌شود و این چنین است که سیستم با روال عادی کار خود را انجام میدهد. اینچنین طرز کار موتورخانه ادامه پیدا میکند.

پمپ

اما برای فشار بالای آب و همچنین گردش آب سیستم موتورخانه استفاده از پمپ ضروری است. به خاطر سیستم گردش آب و آب گرم داخل دیگ، کارایی پمپ مشخص می‌شود.

لوله های نصبی

اما به واسطه لوله های نصبی شما این اختیار را دارید که بخشهای مختلف موتورخانه را به یکدیگر متصل کنید. لوله کشی در موتورخانه عملکرد مهمی را دنبال میکند که اگر افراد بدون تجربه و تخصص آن را انجام دهد، تعمیرات زیادی به واسطه خرابی و مشکلات بزرگ ایجاد می وشد که باید هزینه تعمیراتی بالایی را در نظر گرفت.

اهمیت هواکش در فضای موتور خانه

توجه داشته باشید که برای نگهداری از تاسیسات ساختمان موتورخانه از اهمیت بسیار بالایی به وجود می‌آید، که البته هواکش‌هایی درون فضا نصب می شوند و از حرارت و گرم شدن بیش از حد فضا جلوگیری به عمل می آورند که طرز کار موتور خانه روال اصلی خود را به دست آورد.

تمامی سیستم های سرمایشی و گرمایشی ساختمان در موتور خانه وجود دارد که هر گونه مشکل صددرصد به دیگر قطعات نیز اختلال وارد میکند که برای گرم نگه داشتن آب در فصل زمستان و خنک شدن در تابستان  بدون شک وجود هواکش انتخاب معقولانه و فنی به حساب می‌آید. با وجود چند دیگ آب گرم در موتور خانه قطعا شما باید از هواکش‌های مجزا برای کارایی دیگ ها استفاده کنید.

نکات ضروری برای نگهداری قطعات موتور خانه

سعی کنید لوله های رفت و برگشت در مقابل هر نوع حرارت و گرما حفاظت قابل قبولی را از خود ارائه دهند، تا این چنین از هرنوع اتلاف انرژی بتوان در تاسیسات موتورخانه به نحو احسن جلوگیری نمود و از لوله های رفت و برگشت باید استفاده کرد.

اما دمای فضای موتورخانه با یک دمای کاملا استاندارد باید روال خود را به پایان برساند.

طرز کار موتور خانه به شکل اصولی اینگونه روال خود را در پیش میگیرد. خیلی گرم بودن و یا سرد بودن تنها باعث فشار به قطعات موتورخانه میشود و شما باید مشعل را به فردی ماهر بسپارید که آن را به نحو احسن برای شما تنظیم کند.

البته برای کنترل دمای آب گرم استفاده از سامانه هوشمند امری ضروری محسوب می شود و این چنین است که دما با فضا خود را وفق میدهد و شما هر چند وقت یکبار باید سرویس موتورخانه را در برنامه اصلی خود جای دهید؛ چراکه رسوب‌گیری دیگ باعث می‌شود تا چرخه آن به نحو احسن انجام نپذیرد که برای نگهداری صحیح و طولانی مدت موتور خانه باید به این نکات توجه کنید.

نگاره یک چرخه خنک سازی

۱- مبدل حرارتی ۲-شیر انبساط گرمایی ۳-اواپراتور  ۴-کمپرسور

تخمین بار ممکن است گاهی به روش دقیق و گاهی نیز با روشهای سرانگشتی انجام گیرد. دقت در تخمین بار یکی از عوامل بهینه‌سازی مصرف انرژی است.

تهویه مطبوع معمولاً شامل: سرمایش، گرمایش، رطوبت زنی و رطوبت زدائی وتصفیه هوا می‌باشد.

تهویه مطبوع زمستانی یا سیستم تک فصلی گرم کننده (Heating System) سیستم های گرمایشی مانند شوفاژ با دیگ آب گرم یا پکیج دیواری فقط قابلیت گرمایش هوا در فصول سردسال را دارد. سیستم های حرارت مرکزی نوعی از این هستند.
به غیر از انواع سیستم های حرارت مرکزی، وسایلی مانند بخاری ها و شومینه ها نیز،برای این منظور بکار می روند که البته دارای نواقص بسیار نسبت به سیستم های حرارت مرکزی هستند.

تهویه مطبوع تابستانی یا سیستم تک فصلی سرکننده (Cooling System) سیستم های سرمایشی مانند کولر گازی، اسپلیت (نوع فقط سرد) و کولر آبی که فقط توانایی سرد کردن هوا در فصول گرمسال را دارد، بر اساس عملکرد انواع سیستم های تبرید کار می کند و انواع مختلفی دارد.

چیلر و برج خنک کننده

چیلر و برج خنک کننده چگونه کار می کند ؟

وظیفه برج خنک کننده چیلر کاهش چند درجه ای دمای آبگرم ارسالی از سمت چیلر و بازگرداندن مجدد آن است.

چیلرهای آبی (چیلر تراکمی آب خنک) و جذبی به برج خنک کننده جهت خنک کاری آب کندانسور خود نیاز دارند. در سیستم چیلر و برج خنک کننده یک مبدل حرارتی به نام کندانسور که معمولا از نوع پوسته و لوله (Shell and Tube) یا صفحه ای (Plate and Frame) است وجود دارد که با گرفتن حرارت از مبرد (توسط آب) باعث کندانس کردن (تقطیر) مبرد گازی شکل چیلر و تبدیل آن به مبرد مایع می شود.

مبرد گازی شکل خارج شده از کمپرسور چیلر که به شدت داغ است ، وارد کندانسور شده و از سمت دیگر کندانسور، آب با درجه حرارت پایین (آب خنک شده برگشتی از برج) وارد کندانسور می شود.

طی تبادل حرارت صورت گرفته در کندانسور ، مبرد گرمای خود را به آب داده و از حالت گاز به مایع تغییر فاز می دهد.

آب گرم شده توسط پمپ (پمپ آب گرم) به برج خنک کننده ارسال و در آنجا توسط هوایی که با فن دمیده می شود، خنک می گردد تا مجدد دمای آن کاهش یافته و به کندانسور برگردد.

همزمان با آن نیز در سمت دیگر چیلر یک مبدل حرارتی به نام اواپراتور وجود دارد که بر خلاف کندانسور ، این بار آب در اواپراتور چیلر سرد می شود تا با پمپ مخصوص ، آب سرد شده به مصرف کننده هایی مانند هواساز یا فن کویل ها (برای سرمایش هوای یک ساختمان) یا به مصرف کننده های صنعتی (برای خنک کاری یک دستگاه یا فرآیند صنعتی) پمپاژ شود.

 

استفاده از چیلر و برج خنک کننده به صورت یکپارچه (چیلر هوا خنک )

البته چیلر و برج خنک کننده (chiller & cooling tower) به صورت یکپارچه نیز می توانند مورد استفاده قرار بگیرند. بدین صورت که با حذف برج خنک کننده از مدار چیلر آبی ، برای خنک کاری مبرد در کندانسور ، به طور مستقیم از فن ها و کویل هایی در بالای چیلر (در شکل زیر با کادر زرد رنگ نشان داده شده است) استفاده می شود که درون کویل ها ماده مبرد جریان یافته و وقتی فن ها شروع به کار می کنند ، هوا را از اطراف کویل ها عبور می دهند و به این شکل حرارت از مبرد گرفته می شود تا مبرد از حالت گازی به حالت مایع تغییر فاز دهد.

این نوع کندانسور را کندانسور هوایی یا هوا خنک  می نامند و به چیلری که از کندانسور هوایی استفاده کند، چیلر هوا خنک یا هوایی گفته می شود.

(در اماکنی که با کمبود آب روبروست و یا آب ناسالمی دارد بهتر است که از چیلر هوایی استفاده شود زیرا چیلر هوا خنک مصرف آب ندارد. همچنین در جاهایی که رطوبت هوا بالاست ، نمی توان از برج خنک کننده و چیلر آب خنک استفاده کرد زیرا راندمان دستگاه کاهش می یابد)

پارامترهای متعددی برای طراحی برج خنک کننده چیلر در نظر گرفته می شود.

این پارامترها شامل نرخ جریان سیال (دبی) ، دماهای ورود و خروج ، ترکیب سیستم ، آپشن های کنترلی و … هستند.

پس از مشخص کردن نیازها و درخواست های مالک پروژه، استفاده خردمندانه از این پارامترها به طراحان این اجازه را می دهد تا راه حل هایی را برای طراحی بهینه فراهم کنند.

نکته اصلی که باید در طراحی مد نظر قرار گیرد این است که برای ساده سازی سیستم کوشش فراوانی انجام شود.

ساده سازی همواره به معنی کاهش قطعات سیستم نیست. ساده سازی در اینجا به مفهوم ارائه راه حل هایی است که این قابلیت را به سیستم دهد که به صورت عمومی قابل فهم باشد.

  • ۰۰/۱۱/۱۱
  • فاراد صنعت چابک

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی